Follow Us

Opendeur dansafdeling

Op zaterdag 9 september ben je welkom op de opendeur van onze dansafdeling. Ontdek er onze nieuwe studio 'De Bascule'. Pas je kledij voor het komende dansseizoen in de kledijstand. En geniet ondertussen van leuke dansdemo's.

Intensieve dansstage

Vorige week vond onze intensieve dansstage plaats. Een unieke en intensieve dansstage met topdocenten. Onze leerlingen hebben ervan genoten. In de lessen choreografie leerden topdocenten onze dansers uitdagende choreo’s aan. Een unieke kans voor de leerlingen. Uniek dit jaar ware de technische lessen. En deze werden door onze dansers met enthousiasme onthaalt. Adelien leerde onze dansers meer vloerwerk aan en Ilse leerde hen wegwijs in enkele sprong en draaitechnieken. Dank aan allen voor de leuke week. Geniet mee van enkele foto’s.

Afscheid van Carlo

Carlo, de calorievreter was deze zomer te gast in Body Fit. Vrijdag vond zijn afscheidsfeest plaats. Met een hapje en een drankje konden de leden eens in een niet-sportieve sfeer met elkaar babbelen. De caloriequeen en calorieking werden gekroond. En de prijzen van het zomerspel werden uitgeloot. Daarnaast werd de Bascule, onze nieuwe dans-en fitnessstudio plechtig geopend. Het was een leuke en sportieve zomer met Carlo. Het gaat je goed, en wie weet kom je nog eens langs! Want onze leden hebben zoveel plezier met je beleefd. Dank aan onze sponsers: Atelier, Hair Art Irina, De Bralle, Circus 157, Airsoftshop, De Peperstraat, Drankenhandel Lahaye

  • YouTube Social  Icon
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
Recent Posts
Search By Tags
Archive

© Body Fit bv 
Nieuwstraat 11-17
8970 Poperinge  


+32 (0) 57 33 57 43

 

info@bodyfit.be 
BE 0880.414.461


Privacy verklaring
Algemene voorwaarden beweging

Algemene voorwaarden dans