top of page

Groepslessen

Leuke training

we
love

to move

Samen sporten motiveert! Bij Body Fit kan je terecht voor verschillende groepslessen. Gaande van cycling over yoga tot zumba. Voeg daarbij het enthousiamse en professionaliteit van de Body Fit instructeur en bewegen wordt echt fun.

  • Toegang tot alle lessen & fitness met 1 beurtenkaart-abonnement

  • Gezellige studio's om in te sporten

  • Ruim aanbod 

  • Enthousiaste top lesgevers!

Schrijf je in
Gratis proefles

Body Fit biedt een wekelijks lesrooster aan voor elk niveau. Of je nu intensief wil trainen of een meer ontspannen training wilt volgen, we hebben een les die past voor jou!

 

Waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact op om een plekje te bemachtigen voor een gratis proefles tijdens de week van 9 tot en met 15 januari. Meld je aan via dit formulier. Birgit zal contact met je opnemen voor verder info.  

Gevarieerd aanbod

Body Fit biedt een wekelijks lesrooster aan voor elk niveau. Of je nu intensief wil trainen of een meer ontspannen training wilt volgen, we hebben een les die past voor jou! 

2

1 abonnement of beurtenkaart = toegang tot alle groepslessen + fitness

Bij Body Fit hang je niet vast aan 1 cursus of 1 lesmoment. Met 1 abonnement heb je toegang tot alle groepslessen en fitness. Creëer je eigen persoonlijke schema door de lessen te kiezen die bij jouw leven passen.

3

Enthousiaste lesgevers 

We zijn er trots op het team dat lesgeeft bij Body Fit. Ze brengen hun ongeëvenaarde ervaring en visie mee naar elke les en delen hun liefde coachen en bewegen..

4

Aangename studio's

Leuk, opwindend en boeiend plezier - daar staan onze lessen om bekend. In onze studio's wordt dit een beleving. Meld je vandaag nog aan voor een les.

GROUP CYCLE Teaser 2.jpg

Let's Get Started

  • TikTok
  • Facebook
  • Instagram
Dank voor je inschrijving, Birgit zal contact met je opnemen
bottom of page