top of page
DSC_5358.jpg

Once upon a dream

Welkom op de infopagina voor onze dansshows! Deze pagina is speciaal ontworpen om ouders gemakkelijk toegang te geven tot alle info voor de komende shows op 25 en 26 mei.

Praktische info

1

Ticketverkoop

Mis het niet! Zorg ervoor dat je jouw tickets bemachtigt voor deze onvergetelijke voorstelling. Deze kan je heel gemakkelijk online bestellen.

2

Repetitieschema

Vanaf maandag 20 mei zijn er geen lessen meer in Body Fit. Maar repeteren we in de Maeke Blyde.  Bekijk hier het repetitieschema om er zeker van te zijn dat je geen enkel moment mist. 

3

Grime en Haartooi

Om ervoor te zorgen dat onze dansers stralen op het podium, voorziet Body Fit de kostuums voor de show. Echter, vragen we jou om enkele basisstukken zelf te voorzien. Daarnaast dien je de grime en haartooi voor de eerste dans thuis te verzorgen. Alle details hierover vind hier terug (online tegen 30 april)

DSC_5358.jpg

4

Lesdata

De maand mei brengt enkele feestdagen en brugdagen met zich mee, wat invloed kan hebben op onze lesplanning. Om duidelijkheid te scheppen over wanneer er wel en geen les is, verwijzen we je graag naar onze handige danskalender. 

5

Programmaboekje show

Wil je alvast een voorproefje van wat je te wachten staat? Bekijk ons programmaboekje voor een overzicht nummers die je tijdens de show kunt verwachten.  

6

Feedback en aanvullingen

We streven ernaar om via deze pagina zo volledig mogelijk te informeren. Mocht je echter merken dat bepaalde informatie ontbreekt of als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We waarderen feedback!

Once upon a dream

Once Upon a Dream is een dansshow gebracht door de dansers van Body Fit. Van recreatief tot competitie van kleuter tot volwassenen. 

 

Stap binnen in de mysterieuze wereld van 'Once Upon a Dream,' waar de dansers van Body Fit hun dromen zijn kwijtgeraakt en geplaagd worden door angstaanjagende nachtmerries. Een reis vol emotie en doorzettingsvermogen ontvouwt zich, terwijl ze vastberaden proberen hun verloren dromen terug te vinden.

 

We kijken ernaar uit om samen met jou een onvergetelijke avond te creëren vol passie, emotie en dromen die werkelijkheid worden.


Get ready to be enchanted!

DSC_3853.jpg

Once Upon a Dream

Dansplezier van recreatief tot competitie. 

bottom of page