€ 49 _ 4 weken onbeperkt groepslessen of
Synrgy360-Health-hero.jpg

SYNRGY360® easy flow

Een leuke groepsles voor de senioren of de personen die rustiger aan dienen te sporten.

SYNRGY-360-T-MJ-Exercisers-1920x764.jpg

SYNRGY360® bootcamp

De SYNRGY is het complete fitness station voor H.I.T., functionele training en workoutsessies zoals crossfit.

De les sport is voor de sportievelingen (o.a. trainen voor obstacelruns, sporters voor functionele kracht) en mensen die gewoon een leuke groepsles zoeken

Synrgy360-Physical-Therapy-hero.jpg

SYNRGY360® rug

Heb je revalidatie of rugscholing gevolgd? En zoek je een les om je spierkorset te onderhouden en je rug los te maken? Of heb je een zwakke rug? En wens je deze te versterken? Volg dan SYNRGY360 RUG,voor de mensen met rugklachten die wensen te werken aan stabiliteit en mobiliteit. De les is onder begeleiding van een kinesist.

CORE XPRESS

Heb je weinig tijd? En wil je werken aan een sterkere buikspieren. Dan is Core Xpress iets voor jou. Core Xpress is een effectieve workout van 30 minuten waarin je werkt aan een sterkere buik- en rugspieren.

BUNGEE FITNESS

Iedereen die een les Bungee Fitness volgt zal snel ontdekken dat dit soort training heel leuk is! Het gevoel elastisch gedragen en versneld te zijn, triggert een gevoel van speelsheid bij iedereen! Het geheim van deze tool is de unieke, elastische vering, waarmee je met plezier swingende en stuiterende bewegingen maakt.

BATTLE

Battle is een effectief trainingsprogramma geïnspireerd op bewegingen uit de Tai Chi, karate, boksen en andere vechtsporten uit het Verre Oosten. De training bestaat uit dynamische stoot- en traptechnieken, dit zonder contact te maken met elkaar. Maar Battle is meer dan alleen bewegen: je bent zowel fysiek als mentaal bezig.

CLUB YOGA

Yoga is een training waarmee je werkt aan je lichaam en geest. Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn.  Hoe vind je de juiste verhouding tussen inspanning en ontspanning? Yoga biedt de oplossing.

ZUMBA ®

Zumba Fitness is een combinatie van fitness- en dansbewegingen op wereld- en latinmuziek. Zumba® kent geen moeilijke choreografie en is dus heel geschikt voor iedereen die van swingende muziek houdt. Iedereen kan in dezelfde les op zijn eigen niveau meedoen en toch een complete workout volgen. Zumba® is vooral leuk, makkelijk en effectief. Iedere les geeft een feestgevoel

BODY POWER

Body power is een training in groepsverband, op muziek en onder deskundige begeleiding van een instructeur. Iedereen bepaalt zelf het gewicht waarmee getraind wordt. Zo kan iedereen op zijn eigen niveau trainen aan strakkere en sterkere spieren.

SPINNING

Spinning staat ook wel bekend als indoor-cycling. Onder begeleiding train je intensief op een kwaliteitsfiets. Je fietst op muziek en bepaalt de weerstand van het vliegwiel zelf. Spinning ontspant niet alleen je lichaam, maar ook je geest. Je verdwijnt als het ware in het ritme van het fietsen door je te concentreren op je lijf, je bewegingen en de muziek.

In de les abdo-spinning wordt de spinning (45 min) aangevuld met 15 minuten buikspieroefeningen

BBB

BBB staat voor buik, billen en borst. Iedere les wordt er gewerkt aan een .steviger lichaam in deze probleemzones.
Er wordt gebruik gemaakt van gewichtjes, matjes, zitballen, small balls en dyna-bands. Waardoor elke training uitdagend blijft. Deze lessen zijn ideaal voor wie een steviger lichaam wil.