top of page

Danser in de kijker: Amélie

Maandelijks nomineren de dansdocenten van Body Fit een ‘danser in de kijker’. Dit is een danser die bij ons in het oog springt. Een leuk verhaal. Een leerling die zich inzet tijdens de les, vriendelijk is voor de klasgenoten, uitdagingen aangaat en dit telkens met een positieve houding.

 IN THE SPOTLIGHT Juf Paulien nomineerde deze maand Amélie. Amélie zit in het eerste middelbaar en danst 1x per week modern bij juf Paulien.

 

Wanneer ben je gestart met dansen? Ik denk vanaf het derde leerjaar.

Welke dansles(sen) volg je? Ik volg de les modern jeugd 1 bij juf Paulien op zaterdag.


Wat vind je zo leuk aan dansen als sport of hobby? Het is ontspannend, je kan je er volledig in uitleven, ik doe het gewoon graag.


Wat is je leukste (of grappigste) herinnering aan de dansles of aan Body Fit? In de zomervakantie volg ik danskampjes. Tijdens deze kampjes maakte ik nieuwe vrienden. Dit zijn nu mijn nieuwe klasgenootjes.


Dank je Amélie!

Body Fit wenst je nog veel dansplezier!

154 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page