top of page

Danser van de maand | Noëlia Careje

Maandelijks nomineren de dansdocent een ‘danser van de maand’. Dit is een danser die bij ons in het oog springt. Een leuk verhaal. Een leerling die zich inzet tijdens de les, vriendelijk is voor de klasgenoten, uitdagingen aangaat en dit telkens met een positieve houding.
IN THE SPOTLIGHT Deze maand viel het oog van de dansjuffen op Noëlia. Noëlia werd niet door 1 maar door 2 juffen geselecteerd: Sofie, balletdocent en Justine, docent urban."In ballet is Noëlia de jongste van de groep, maar is heel erg gemotiveerd, ze staat open voor nieuwe dingen en uitdagingen, ze is leergierig en stelt vragen wanneer ze iets niet begrijpt. Daarnaast let ze ook goed op, ze doet altijd haar best. En ze heeft ook talent!" merkt Sofie, onze balletdocente op.


Zonder van elkaar te weten nomineerde onze bachelor docent dans Justine, Noëlia als danser van de maand. "Deze meid is er echt altijd met de volle 100% inzet en een lach op haar gezicht."


Wanneer ben je gestart met dansen?

Ik ben gestart met kleuterdans bij juffrouw Sara toen ik in de derde kleuterklas zat


Welke danslessen volg je?

Ballet jeugd 1 – Jazz Jeugd 1 – Urban Jeugd 1 – Modern Jeugd 2 en Pro Danza Kids


Wat vind je de leukste les?

Iedere les is leuk op zijn manier dus vind ik het moeilijk om de leukste les te kiezen. Dit jaar volg ik ook Urban als nieuwe dansstijl. 'k Vind dit wel heel tof om eens een andere stijl te dansen.


Wat vind je zo leuk aan dansen?

Ik vind het plezant om een choreo te leren op de muziek en dat we ons dansje dan mogen tonen tijdens opendeur of tijdens de show.Wat is je leukste (of grappigste) herinnering aan de dansles of aan Body Fit?

Ik heb hele leuke herinneringen aan de danskampjes die ik ieder jaar volg.

Het opnemen van de videoclip in de bowling of op het skatepark waren heel leuk om te doen.
Heb je nog iets leuks te vertellen of een leuke anekdote?

Ik vind de sfeer in de danslessen top: zo waren we met de klas op schoolreis geweest. Ik kon niet op tijd in de balletles zijn maar liet weten dat ik wat later ging zijn.

Toen ik toekwam tijdens de balletles, begonnen de mededansers te applaudisseren omdat ik toch nog na een vermoeiende dag naar de balletles gekomen was. Dit vond ik heel tof!


Keep up the good spirit Noëlia!

342 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page