CARLO KOMT ERAAN

Heb je al kennisgemaakt met Carlo? Hij is calorieënvreter van beroep en maakt van 12 juni 2017 tot en met 27 augustus 2017 Body Fit onveilig. Zijn missie is je te ondersteunen bij de bekende uitdaging tegen de calorieën. Doe mee met het spel en spaar elke keer dat je komt sporten calorieën waarmee je leuke prijzen kunt winnen. En wie weet word je straks Calorieënking of Calorieënqueen of word je uitgeloot om één van onze mooie prijzen te winnen. Meer info in Body Fit.

Featured Posts
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Body Fit bv 
Nieuwstraat 11-17
8970 Poperinge  


+32 (0) 57 33 57 43

 

info@bodyfit.be 
BE 0880.414.461


Privacy verklaring
Algemene voorwaarden beweging

Algemene voorwaarden dans