Hoppestoet 2017

Op zondagmiddag 17 september vond in Poperinge de hoppestoet plaats als afsluiter van de Bier- & Hoppefeesten. Body Fit verzorgde er de choreografie van de wind, de spinnen, de vlinders, de libellen en ode aan de Hop. De weergoden waren ons gunstig gezind. En onze dansafdeling was fier om in zo'n verzorgde stoet te mogen dansen. Dank aan het Hoppestoetcommité. Foto's: Thijs Hauspie en Kathleen Van Bouwel-Deboutte

Featured Posts
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Body Fit bv 
Nieuwstraat 11-17
8970 Poperinge  


+32 (0) 57 33 57 43

 

info@bodyfit.be 
BE 0880.414.461


Privacy verklaring
Algemene voorwaarden beweging

Algemene voorwaarden dans