Kookdemo 7 & 8 november 2017


Kookboeken en kookprogramma’s, ze zijn niet te tellen. Maar een gezonde “light” keuken voor alledag is in de praktijk niet zo evident. Voedingsdeskundige en diëtist Danny heeft op 7 en 8 november laten zien dat er op korte tijd, met weinig ingrediënten lekkere light maaltijden te maken zijn. Voor herhaling vatbaar zo blijkt uit de recensies.

"Ik ben heel vaak bezig in de keuken, verfijnde culinaire gerechten zijn mijn ding. Het was dan ook heel verrassend om op korte tijd heel lekkere light gerechtjes te zien klaarmaken, echt wel dagelijks te doen. Dat het ook nog heel lekker was bewijst jouw vakkennis van diëtist met oog voor detail en smaak" MS

"Ik vond het heel lekker allemaal (heb de spread met bloemkool en surimi al gemaakt). Leuk dat de groep niet te groot is zodat je alles goed kan zien. Misschien kun je ons ook in het werk steken om iets te snijden, maar ik vond het eigenlijk goed hoor. Goed voorbereid. Ik zie uit naar de volgende sessies " HV

"Ik vond het zeer interessant omdat je ook zag hoe je de gerechtjes klaarmaakte en niet enkel het mapje doorliep. Ook heel leuk omdat je simpele maar lekkere dingen klaar deed met niet al teveel verschillende kruiden want soms in kookboeken sta je daar met kruiding of dergelijke die slechts in 1 recept kunnen gebruikt worden" AP

"de kookdemo “light” vond ik een echte verrassing, eenvoudig, weinig ingrediënten, maar toch heel lekker. Echt lekker koken voor alle dag en de slanke lijn toch behouden. Ik zie alvast uit naar een vervolg! " MS

Featured Posts