KINETEAM

LUC DEVOS

Kinesitherapeut
Manueel therapeut

Luc stapte samen met zijn vrouw Nadine in het gezondheidsavontuur als kinesitherapeut. En bouwde Body Fit uit tot het dynamische gezondheidscentrum dat het nu is.

DIPLOMA'S & SPECIALISATIES
Lic Lichamelijke Opvoeding en Kinesitherapie
Manueel Therapeut
Kinesiologie
Medische Trainingstherapie
Stagementor UGent

ILSE DEVOS

Kinesitherapeut
Zwangerschapsbegeleiding
Kine-coach

Naast lic Kinesitherapie is ze de drijvende kracht achter de dansafdeling in Body Fit. In de kinepraktijk heeft Ilse zich gespecialiseerd in oefentherapie bij rugaandoeningen, pre-en postnatale kinesitherapie.

SPECIALISATIES KINE
2017 Kine coach
2017 Manuele therapie van de lumbale wervelzuil
2016 Manuele therapie van het bekken
2016 Zwangerschapsbegeleiding
2008 Oefentherapie bij rugaandoeningen UGent
2006 Pilates Ground control
 

DANS
2009 Zumba®n Zumatomic® , Zumba® Toning
2008 Postgraduaat Docent Dans
2005 AALO Streetdance docent
2004 Initiator dans VTS
2003 FISAF certified instructor

JEROEN

Spinning-instructor

Overdag is Jeroen informaticus, maar 's avonds ontpopt hij als een echte sportieveling! Een ervaren spinning-instructor met lessen die bruisen van opzwepende muziek. 

KIMBERLY FEYS

Diëtiste

Kimberly is afgestudeerd als Bachelor voedings- en dieetkunde aan de VIVES Hogeschool te Brugge. Ze is “gebeten “ door voeding en leert jou dat kleine veranderingen in je voedingspatroon een groot verschil kunnen uitmaken.

SPECIALISATIES

Overgewicht

Diabetes

Begeleiding na bariatrische chirurgie

TESSA

Group Fitness
Instructor

Tessa is een enthousiaste en gedreven jonge dame met een passie voor sport. Haar vrienden noemen haar het enthousiaste duracell konijntje noemen. In Body Fit vind je haar vooral in de Bungee Fitness en CoreXpress.

BEWEEGTEAM

NADINE

Zaakvoerster
Groupfitnessinstructor
Pedicure

Nadine Verleden is de organisatorische kracht achter Body drijvende Fit. La mama zorgt voor de sfeer in Body fit. Haar lessen barsten van de energie en haar Club Yoga brengt je helemaal in balans.

DIPLOMA'S EN SPECIALISATIES

2014 Club Yoga

2009 Zumba
2000 Kids on the move, Thai Bo
1999 Pre & Post natale
1996 Nike Benelux Convention
1993 International Aërobic Convention
1992 Step Reebok
1992 Teacher Training Diploma

BIRGIT

Fitness-coach
Groupfitnessinstructor

Personal Trainer

Deze lic Lichamelijke Opvoeding is op alle vlakken actief in Body Fit: spinning, striding, rope skipping, body power,... Tijdens haar lessen haalt Birgit het beste uit jou! Je bent zeker van een efficiënte training op je eigen niveau, zonder overdaad. Tijdens haar studies koos ze als verdieping fitness en rope skipping en is ze initiator dans. In 2012 behaalde ze haar diploma 'Functional trainer'

DIPLOMA'S EN SPECIALISATIES
2012 Functional Trainer
2009 Striding instructor
2006 Lic Lichamelijke Opvoeding
2006 AALO Spinning docent

STEFAAN

Fitness-coach
Groupfitnessinstructor

Stefaan staat garant voor een optimale begeleiding in je fitnessprogramma. Hij heeft een passie voor sport en bewegen. Hij is een fervent loper en fietser.

BRENT GOUWY

Kinesitherapeut
Sportkinesitherapie

Brent is al sinds jonge leeftijd een allround sportliefhebber met een passie voor basketbal. Een tiental jaar geleden kwam daar een grote interesse voor het lichaam in beweging bij. Het begeleiden en gezonder/ beter maken van mensen zijn een drijfveer die hem als kiné extra motiveren.
Gedurende zijn stageperiodes in de Topsporthal Gent en Sportkiné Gent kwam hij in  contact met de begeleiding van mannelijk gymnasten uit te topsportschool. In het UZ kwam hij in contact met neurologische patiënten.
Zijn vakantiejob als psychomotorisch therapeut, versterkt hem in het begeleiding van coachen en mensen.  Hij gelooft sterk in een actieve aanpak tijdens het revalidatieproces. Dit vertaalt zich in het aanbieden van oefentherapie aangepast aan de klacht en het doel van de patiënt. Een visie die hoog in het vaandel gedragen wordt door ons kine-team.


 

MATTHIAS SIMOEN

Kinesitherapeut
kine-coach
Manueel therapeut in opleiding

Matthias is afgestudeerd als Master revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan de KU Leuven . Tijdens zijn stages verdiepte Matthias zich in verschillende pathologieën gaande van  nek- en rugklachten over orthopedische revalidatie, tot dwarslaesie en sportblessures.

SPECIALISATIES
2017 Kine-coach
2017 Foam rolling
2018  opleiding Manueel Therapeut

JASMIEN

Group Fitness
Instructor

Deze goedlachse, spontane studente kinesitherapie verzorgt de les Synrgy BOOTCAMP. 
 

DANSTEAM

SARA

Kleuterleidster
Kinder- en kleuterdans

Op haar 6 jaar zette Sara haar eerste danspasjes. Sara is afgestudeerd als kleuterleidster. De dansjuf met inzicht in het kleuterbrein. 

ILSE

Dansdocent
Ballet  - Jazz -  Showteam

Naast lic Kinesitherapie is ze de drijvende kracht achter de dansafdeling in Body Fit.  Stages, verblijven en intensieve workshops in binnen- en buitenland gegeven door internationaal erkende lesgevers hebben haar gevormd tot de lerares die ze nu is. Ze staat al meer dan 10 jaar in het vak en geeft haar kennis met plezier door.

DANS
2009 Zumba®n Zumatomic® , Zumba® Toning
2008 Postgraduaat Docent Dans
2005 AALO Streetdance docent
2004 Initiator dans VTS
2003 FISAF certified instructor

DÉSIRÉE

Bachelor docent dans
Ballet - Modern - Showteam

 Ze studeerde er succesvol af als dansdocent de Fontys Dansacademie in Tilburg in 2010.In haar lessen haalt ze het beste uit iedere danser

PAULIEN

VTS initiator dans
VTS instructeur B dans
Jazz - showteam

Paulien  is een studente pedagogie met een passie voor dans. Ze danst als danseres in het showteam ‘Pro Danza’. Ze behaalde het diploma initator dans aan de Vlaamse Trainersschool. En dit jaar volgt ze de opleiding instructeur B

LISA

Lerarenopleiding kleuteronderwijs

Dansjuf kleuterdans

Lisa danst al van jongsaf. Ze volgde verschillende danslessen. Ze is enthousiast lid van het showteam Pro Danza. Ze heeft een passie voor dans en houdt kleuters. Daarom volgde ze ook een animatoropleiding voor de jeugdbeweging. Ze volgde een interne opleiding in Body fit en deed ervaring op tijdens de danskampen.

FEBE

Clipdance

Met veel enthousiasme verzorgt Febe de lessen clipdance. Haar stijl zit boordevol coole moves en eigentijdse bewegingen. 

ANOUK

Dansjuf kinderdans

Sinds kind heeft Anouk een passie voor dans. Ze volgt ballet en zit in het showteam pro danza. Ze volgde een interne opleiding en deed ervaring op tijdens de danskampen. Ze volgde een animatorcursus.

CELINE

VTS initiator recreatieve dans

Céline is gepassioneerd door dans en startte met dansen vanaf haar 4 jaar. Ze is thuis in verschillende stijlen: jazz, modern, disco, clipdance, latin en heeft een basis ballet. Ze  nam deel aan heel veel internationale en nationale en met succes. In Clipdance, modern, jazz en disco werd zij meermaals Belgisch Kampioen. Ze volgt haar opleiding tot dansdocent ‘initiator recreatief dansen’. 

BABETTE

VTS instructeur jazz (in opleiding)

Babette startte met dansen vanaf haar 4 jaar. Ze volgde ballet, jazz, streetdance,....

Als danser danst ze bij het showteam pro danza. Met haar team werd ze meermaals kampioen.

Dit najaar volgt ze haar opleiding tot instructeur jazz.

ZACHTJE

Assistent kleuterdans

ZAchtje is de kindervriend van onze kleuters. Hij assisteert juf Sara in haar lessen. Een traantje bij het afscheid nemen? Verrassingen voor onze dansertjes? Het verschil tussen links en rechts? Zachtje weet raad. :-)

BODY FIT

© Body Fit bv 
Nieuwstraat 11-17
8970 Poperinge  


+32 (0) 57 33 57 43

 

info@bodyfit.be 
BE 0880.414.461


Privacy verklaring
Algemene voorwaarden beweging

Algemene voorwaarden dans

Volg ons
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Google+ - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

© Body Fit bvba - Nieuwstraat 11-17 - 8970 Poperinge  
+32 (0) 57 33 57 43 - info@bodyfit.be 
Body Fit BVBA: BE 0880.414.461
Algemene voorwaarden