top of page

Danser in de kijker: Janneke Caulier

Maandelijks nomineren de dansdocenten van Body Fit een ‘danser in de kijker’. Dit is een danser die bij ons in het oog springt. Een leuk verhaal. Een leerling die zich inzet tijdens de les, vriendelijk is voor de klasgenoten, uitdagingen aangaat en dit telkens met een positieve houding.

 

IN THE SPOTLIGHT Juf Celine nomineerde deze maand Janneke. Janneke volgt iedere zaterdagvoormiddag clipdance.


De 10-jarige Janneke was al enkele keren te vinden op onze danskampen in de vakanties. Ook bij het danskampje in de kerstvakantie is ze weer van de partij!


Janneke is een heel gemotiveerde danseres. Ze staat er altijd met een grote smile op haar gezicht en niets is te veel gevraagd. Bovendien stelt ze regelmatig vragen, wat aantoont dat ze zich volledig inzet. Blijf zeker dansen met deze mooi glimlach!

 

Hoe ben je begonnen met dansen en wat heeft je geïnspireerd om danser te worden? Thuis danste ik al heel veel vanaf het kleuter. Daarna begon ik met danskampjes in de vakantie en dat vond ik heel leuk! De afwisseling van dansen, knutselen, yoga, maar ook van de verschillende dansjuffen vond ik superleuk! Sindsdien wil ik geen enkel kampje meer missen in Body Fit.

Welke dansstijlen beoefen je en heb je een favoriete stijl? Ik mag nu ook elke week op zaterdag naar de clipdance gaan. Mijn favoriete stijl is hip hop en modern, maar eigenlijk vind ik alle dansstijlen leuk!


Wat maakt Body Fit speciaal voor jou?

Ik vind de danskampjes heel leuk in Body Fit. Je leert er heel toffe dansjuffen kennen.

Ik kan er ook veel nieuwe dansjes leren. Ook tijdens de danslessen leer ik toffe danspasjes.


Wat is voor jou het meest memorabele optreden of dansproject tot nu toe? Mijn leukste moment was het toonmoment na het eerste danskampje. Ik vond dat heel gezellig.


Welke uitdagingen kom je tegen als danser en hoe ga je ermee om?

Soms ben ik bang dat een danspasje niet zal kunnen, maar ik heb al geleerd dat veel oefenen wel helpt.


Wat vind je leuk aan dansen als sport of hobby? Als ik dans, kan ik volledig mijzelf zijn, dan denk ik aan niets anders. Wat ik zo leuk vind aan Body Fit is dat ze zo'n goeie en mooie dansjes kunnen aanleren.


Wat heeft dansen je geleerd in je leven?

Niet opgeven als iets niet lukt!

Van dansen wordt je vrolijk!


Wat is je belangrijkste advies dat je zou geven aan andere dansers?

Ik raad iedereen aan om danser te worden, want dansen is het leukste wat er is!


Wat is je leukste of grappigste herinnering aan de dansles of aan Body Fit?

We moesten tijdens een danskampje bij Juf Justine tijdens de les intonatie een toneeltje doen en dingen uitbeelden. Dat vond ik heel grappig!Dank je Janneke voor dit leuke interview.

Body Fit wenst je nog veel dansplezier!Hieronder zie je Janneke schitteren (ook als DJ :) ) tijdens het paasdanskamp!


250 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page