top of page
VYTAL_marketingafbeelding (32).png

Voedingsbegeleiding met
VYTAL

Naast het bewegen kan je ook voor voedingsbegeleiding in Body Fit terecht. Onze coaches worden hiervoor bijgestaan door VYTAL.

 

De meest complete voedingsapp ooit. Afvallen, aankomen en gezonder eten was nog nooit zo makkelijk. En dat zonder dat je calorieën hoeft te tellen of zelf moet bedenken wat er op het menu moet staan!
 

Eindeloos veel mogelijkheden

Dagelijks zet de app maaltijden voor je klaar. Zin in iets anders? Met een druk op de knop staat er een alternatief, of zoek zelf in het receptenoverzicht naar een maaltijd waar je zin in hebt! Ook kun je eigen favoriete maaltijden samenstellen met ingrediënten uit onze database.

VYTAL_marketingafbeelding (122).jpg

Laat ons je helpen

Elke dag stelt de app onder begeleiding van je coach een persoonlijk menu voor, gebaseerd op je energiebehoefte, rekening houdend met jouw doelstelling en voorkeuren. De app houdt o.a. rekening met allergieën, voedingsvoorkeuren, verdeling van koolhydraten, eiwitten en vetten en maximale bereidingstijd.

 

Elke maaltijd heeft een duidelijke receptuur met ingrediëntenlijst, bereidingswijze en een overzicht van 28 voedingswaarden. Bereid je meerdere porties of kook je voor meerdere personen? Geen probleem! Pas eenvoudig het aantal porties en de portiegroottes aan.

VYTAL_marketingafbeelding (21).jpg

Meer info?

Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. ​

bottom of page