top of page

Ontdek de Diverse Trainingsprogramma's van het Technogym Biocircuit


Bij Body Fit Poperinge zijn we trots om vanaf juli '24 de enige in de streek te zijn die de revolutionaire Technogym Biocircuit aanbiedt. Dit geavanceerde systeem, dat gebruikmaakt van kunstmatige intelligentie, biedt een compleet gepersonaliseerde fitnesservaring.


Naast de Body Fit coach optimaliseert het Biocircuit net als een personal trainer je training. In deze blogpost willen we de verschillende trainingsprogramma's binnen het Biocircuit verkennen en hoe ze kunnen bijdragen aan uw fitnessdoelen.Stay Young

Het "Stay Young" programma is ontworpen voor mensen die hun vitaliteit willen behouden en verbeteren. Dit programma richt zich op het verbeteren van flexibiliteit, evenwicht en spierkracht, allemaal cruciale elementen om jeugdig en energiek te blijven. De oefeningen zijn zorgvuldig samengesteld om gewrichtsbelasting te minimaliseren terwijl ze toch effectief blijven voor het opbouwen van spierkracht en het verbeteren van mobiliteit​.


Lose Weight

Het "Lose Weight" programma is specifiek ontworpen voor gewichtsverlies. Dit programma helpt bij het verhogen van de stofwisseling en het verbranden van calorieën. De oefeningen zijn zo samengesteld dat ze je helpen om op een effectieve manier vet te verbranden en tegelijkertijd spiermassa te behouden​

Tone Your Body

Het "Tone Your Body" programma is ideaal voor diegenen die hun lichaam willen versterken en verfraaien zonder aanzienlijke spiermassa toe te voegen.
Athletic Performance

Het "Athletic Performance" programma is bedoeld voor sporters die hun prestaties op het veld of in de sportschool willen verbeteren. Het programma combineert kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en behendigheidstraining om een holistische benadering van sportprestatie te bieden. Dit helpt atleten om hun specifieke sportvaardigheden en algehele atletische capaciteiten te verbeteren​.Start moving


Op zoek naar een programma dat je helpt om weer in beweging te komen na een periode van rust? Ontdek het 'Start Moving' programma van het Biocircuit!

  • Speciaal ontworpen om je stap voor stap weer in vorm te krijgen

  • Focus op het opbouwen van basisconditie en mobiliteit

  • Ideaal voor beginners en degenen die een rustige start willen maken
Gratis Testsessie

Bij Body Fit Poperinge begrijpen we dat het kiezen van het juiste programma belangrijk is. Daarom bieden we vanaf juli '24 gratis testsessies aan voor onze leden, zodat u het Biocircuit kunt ervaren en het programma kunt kiezen dat het beste bij uw doelen past.


Meld u vandaag nog aan en ontdek waarom wij de fitness van de toekomst zijn, met meer dan 30 jaar ervaring in het brengen van fitnessinnovaties naar Poperinge.


Of u nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen, of gewoon fit en gezond wilt blijven, het Biocircuit van Technogym heeft een programma dat perfect bij u past. Kom langs en ervaar de unieke voordelen van deze revolutionaire trainingsmethode.


Voor meer informatie over de diverse Biocircuit-programma's en om uw gratis testsessie te boeken, bezoek onze website of neem contact met ons op. We kijken ernaar uit om u te helpen uw fitnessdoelen te bereiken met deze baanbrekende technologie.
Blijf fit, blijf sterk, en blijf de toekomst van fitness ontdekken bij Body Fit Poperinge!
28 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page