top of page

Sporters in de kijker: Sofie Decorte en Maria DeverHoe ben je in Body Fit beland?

Sofie is in Body Fit beland via een vriendin. Na een onderbreking van enkele jaren is ze opnieuw gestart met een collega. In 2015 kwam Maria meesporten. Zo hadden ze met 3 collega’s hun wekelijks sportmomentje! Wat was de aanleiding voor jouw Body Fit-sportcarrière?

Sofie wou vooral terug wat fitter worden en werken aan haar conditie. Maria fietste reeds dagelijks, maar zocht daarnaast iets anders, iets nieuws.

Waarom is training, en trainen in Body Fit, leuk voor jou?

Samen met collega’s sporten is aangenamer dan alleen, dat is een grote motivatie voor Sofie. Zo haakt ze minder snel af. Maria vindt het groepsgebeuren en de begeleiding heel fijn. Als je even een mindere dag hebt, dan word je door de groep aangemoedigd om door te duwen.


Waarvoor train je nu?

Sofie maakt een combinatie van verschillende groepslessen, daarnaast ook begeleid fitnessen. Zo wil ze zich gezonder voelen: conditie verbeteren, enkele kilo’s minder wegen, gezonder leven. Maria wil graag haar conditie verbeteren, maar ze sport ook zeker voor de fun!


Wat motiveert jou vooral?

Het motiveert Sofie om te kunnen sporten met collega’s en familie. Ook voelt ze zich terug fitter. Maria wodt meer gestimuleerd doordat het met begeleiding is en omdat het in groepsverband plaatsvindt. Dat werkt motiverender dan wanneer je alleen thuis zou fietsen op de hometrainer :-)

Welke activiteiten krijgen jouw zweetdruppels?

Sofie doet mee aan verschillende groepslessen: spinning, zumba. Daarnaast komt ze ook naar de fitness.

Maria vind je wekelijks terug in de spinninglessen.

 

Geef jouw lijfspreuk of slagzin die jou het best typeert?

Sofie: Carpe Diem, geniet van iedere dag!

Maria: Er voor gaan en doorduwen en niet opgeven!


Beschrijf Body Fit in 1 zin! Sofie: Toffe, gemotiveerde begeleiding – ruime keuze van activiteiten om sporten leuk te maken!

Maria: Ik kom er graag!


274 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page