top of page

Danser in de kijker: Iza

Maandelijks nomineren de dansdocenten van Body Fit een ‘danser in de kijker’. Dit is een danser die bij ons in het oog springt. Een leuk verhaal. Een leerling die zich inzet tijdens de les, vriendelijk is voor de klasgenoten, uitdagingen aangaat en dit telkens met een positieve houding.

 

IN THE SPOTLIGHT Iza komt uit Roesbrugge en danst op zaterdagmorgen 'kids dance' bij juf Babette. Iza kent niemand anders van de groep en komt graag. Als we vragen aan juf Babette waarom ze Iza heeft genomineerd, is het antwoord kort en duidelijk:


"Ze is supergemotiveerd en zo vriendelijk tegen mij en dan andere klasgenoten"

 

Wanneer ben je gestart met dansen? Ik ben vorig jaar (2021-2022) gestart met dansen in Body Fit. Daarvoor danste ik wel al thuis en enkele verkennende danslesjes dichter bij huis.

Welke dansles volg je? Kids dance op zaterdag bij juf Babette.


Wat vind je zo leuk aan dansen als sport of hobby? De muziek, ik leer vaak nieuwe liedjes kennen tijdens de dansles. De dansjuf, Babette, vind ik super tof. Ze leert ons vaak hele leuke dansjes. Ik vind het leuk om te bewegen en het geeft mij een vrij gevoel.


Wat heeft dansen je geleerd in je leven?

Van Babette heb ik geleerd om grote bewegingen te maken en steeds mijn hoofd/kin recht te houden. Dat het belangrijk is om fier te zijn op jezelf en je goed te voelen met wie je bent." Dat het belangrijk is om fier te zijn op jezelf en je goed te voelen met wie je bent. "


Wat is je leukste (of grappigste) herinnering aan de dansles of aan Body Fit? Babette begon af te tellen om ons dansje te starten, maar in plaats van de muziek die start, begon er reclame.

Dank je Iza voor dit interview. Body Fit wenst je nog veel dansplezier!221 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page