top of page

Danser in de kijker: Julie

Maandelijks nomineren de dansdocenten van Body Fit een ‘danser van de maand’. Dit is een danser die bij ons in het oog springt. Een leuk verhaal. Een leerling die zich inzet tijdens de les, vriendelijk is voor de klasgenoten, uitdagingen aangaat en dit telkens met een positieve houding.

 

IN THE SPOTLIGHT Deze maand viel het oog van dansjuf Justine op Julie. Als we vragen aan juf Justine waarop ze Julie heeft genomineerd, is het antwoord kort en duidelijk:


"Omdat ze dit dubbel en dik verdiend!

Julie is altijd welgezind in de dansles. Tijdens de danskampen zagen we dat ze ook heel lief is voor andere dansers. Zo zagen we haar vaak helpen en 'zorgen' voor de jongere dansertjes.


Op dansvlak is ze een harde werker in de les. Ze danst telkens alsof het haar laatste keer zou zijn. Tijdens optredens zien we Julie stralen van enthousiasme. En dit allemaal samen maakt haar 'danser' van de maand oktober. 

Wanneer ben je gestart met dansen? In het derde kleuter ben ik gestart met kleuterdans. Mama An vult aan: "Ze kwam graag dansen, maar was als kleuter niet super-enthousiast. Bij het ouder worden is haar enthousiasme altijd maar gegroeid".

Nu dans je meer dan 4 uur per week. Welke danslessen volg je? Ik volg modern, jazz & urban. En sinds dit jaar mag ik ook bij de wedstrijdgroep Pro Danza Kids dansen.


.

Wat vind je de leukste les? Ik vind ze allemaal even leuk.


Wat vind je zo leuk aan dansen als sport of hobby? Dansen maakt mijn hoofd helemaal leeg. Ik moet alleen maar aan de passen denken en dit is zo ontspannend.


Wat heeft dansen je geleerd in je leven?


Door dansen durf ik meer dingen doen.
" En ik heb door de danslessen en danskampen ook veel vrienden gemaakt."


Wat is je leukste (of grappigste) herinnering aan de dansles of aan Body Fit? In de les van Justine hebben we "The real laugh challenge" gedaan en dat was heel erg grappig om te doen!Dank je Julie voor dit interview. Body Fit wenst je nog veel dansplezier!143 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page