top of page
< Back

Anouk Vandenberghe

Lesgever dans

Sinds haar kindertijd koestert Anouk een passie voor dans en beweging. Op 6-jarige leeftijd begon ze met dansen bij Body Fit. Ondanks dat ze een opleiding tot lerares in het basisonderwijs heeft gevolgd, bleef haar verlangen naar het geven van dans- en bewegingsonderwijs onverminderd groot. Daarom heeft ze ervoor gekozen om de opleiding 'Bewegingsrecreatie' te volgen, waar ze leert om mensen in beweging te zetten, te coachen en met plezier te laten bewegen.


Vanaf september 2023 maakt Anouk fulltime deel uit van het Body Fit-team. Ze zal daar begeleiding bieden in het fitnessgedeelte en dans- en groepslessen verzorgen.


Haar traject illustreert op een prachtige manier de kernwaarden en visie van Body Fit. Het toont niet alleen haar persoonlijke groei en toewijding, maar benadrukt ook de betrokkenheid en de liefde die Body Fit koestert voor haar leden. Anouk haar pad is een mooi verhaal dat inspiratie biedt voor anderen die hun passie willen volgen en hun dromen willen verwezenlijken.


Anouk staat nu voor jullie klaar, als lid van het Body Fit -team, om haar kennis, passie en enthousiasme met jullie, de leden, te delen .Anouk Vandenberghe
bottom of page