top of page

Verbluffende tussentijdse resultaten rugonderzoek

Body Fit is in oktober van start gegaan met het internationaal rugonderzoek. Het rugonderzoek is ondertussen vlot van start gegaan en de eerste resultaten komen binnen. Ondertussen hebben we de resultaten van een 20-tal personen. Andere deelnemers zijn nog bezig met het afwerken van het traject. We zijn alvast trots op deze tussentijdse resultaten en delen deze graag mee. Bijna iedereen ervaart een verbetering omtrent de rugklachten.

Deze deelnemers ervaren gemiddeld een daling van 11% van de rugklachten in rust. Ook de rugklachten tijdens de beweging zijn gedaald met gemiddeld 10%. Wat betreft de frequentie van rugpijn ervaart men een daling van 16%.

Bij het afnemen van de 2 testen is er een opmerkelijke verbetering. Mensen konden de testen merkelijk langer aanhouden. Op vlak van rugkracht is er een verbetering van 62.5 %. Op vlak van de buikspieren ook een hele goede verbetering van 30.5% gemiddeld.

Trots op de inzet van de mensen en hun behaalde resultaat. Houden zo!

Wil je graag nog deelnemen aan dit rugonderzoek? Laatste plaatsen, laatste dagen, inschrijven voor 14/11. 4 weken programma voor 59 €. Meer info: www.bodyfit.be/rugonderzoek

25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page