top of page

Sporter in de kijker: Tacha Bouckaert


Hoe ben je in Body Fit beland?

Via een collega kwam ik in Body Fit terecht voor mijn 1e les striding. Ik wist niet wat te verwachten, maar iedereen was zo vriendelijk en behulpzaam en ik voelde me direct op mijn gemak.

Wat was de aanleiding voor jouw Body Fit-sportcarrière?

Conditie verbeteren en wat gewicht verliezen is ook altijd tof

Waarom is training, en trainen in Body Fit, leuk voor jou?

Na het werk of op een vrije dag eens alle stoom te kunnen uitlaten. Genieten van de inspanning, tijd voor jezelf maken en achteraf is het nog zo plezant want mijn batterijen zijn dan weer opgeladen. In Body Fit heb je veel keuzes in de groepslessen, fitness en de synrgy360.

Bovendien sta je er niet alleen voor, een volledig team staat achter je om je op een gezonde manier te laten sporten.

Waarvoor train je nu?

Ik trainde voor de highlandrun. Deze is net gepasseerd en heb me super geamuseerd, een aanrader voor iedereen. Nu wil ik zeker mijn conditie blijven onderhouden. Ik voel me nu goed in mijn vel en wil dit zo houden. Daarnaast is spierkracht ook mooi meegenomen voor mijn job als zorgkundige. Natuurlijk ook plezant dat de zomer en festival kilootjes weer weg zijn!

Wat motiveert jou vooral?

Zich goed in zijn vel voelen! Voor mij is dat o.a door te sporten, even niet nadenken en zweten. De energie krijg je achteraf dubbel terug.

Welke activiteiten krijgen jouw zweetdruppels?

Battle – BBB – Zumba - Step&Tone - Core xpress - Synrgy360 sport – Fitness

187 weergaven0 opmerkingen
bottom of page