top of page

Sporter in de kijker: Els Havegheer


Hoe ben je in Body Fit beland?

Na geboorte van mijn oudste zoon Vic wou ik, samen met mijn schoonzus die eveneens was bevallen, die zwangerschapskilo’s terug kwijt.

Wat was de aanleiding voor jouw Body Fit-sportcarrière?

Door knieletsels drong aangepast sporten zich op. Om de conditie te behouden en het gewicht onder controle kwam ik terug bij Body Fit terecht. Ook hield in beweging zijn me jonger dan er in werkelijkheid op de teller stond en staat.

Waarom is training, en trainen in Body Fit, leuk voor jou?

Ik sport er samen met mijn gezin vermits de kinderen ten einde hun tienerjaren zijn; maakt het een pak makkelijker! Het grote aanbod verschillende groepslessen, de ontspannen sfeer en de goede begeleiding zorgen dat je kan trainen volgens jouw mogelijkheden en doelen.

Waarvoor train je nu?

Vooral om mijn conditie op peil te houden. Daarnaast kan ik er ook mijn hoofd leegmaken. Met een fulltime job en moeder van twee studenten heb ik daar nood aan.

Wat motiveert jou vooral?

Er zijn tal val redenen; het contact met andere sporters, merken tijdens het contactmoment dat je conditie is vooruit gegaan, dat duwtje in de rug van de lesgevers, de gezellige sfeer, etc.

Welke activiteiten krijgen jouw zweetdruppels?

Spinning krijgt letterlijk zeer veel zweetdruppels om dat het een echte sportuitdaging is. Iets minder zweet maar waaraan ik dit het liefst aan besteed is club yoga; perfecte mix tussen evenwicht, lenigheid en ontspanning.

Geef jouw lijfspreuk of slagzin die jou het best typeert?

Eerlijk, ik heb absoluut geen idee ;)!

Beschrijf Body Fit in 1 zin!

Ontspanning én inspanning in een moderne omgeving met een motiverend en steeds vriendelijk team dat voor je klaar staat.

169 weergaven0 opmerkingen
bottom of page