top of page

Sporter in de kijker: Monique Vanassche


Hoe ben je in Body Fit beland?

Ik was altijd al in meer of mindere mate aan het fitnessen. Nadat wij een 6-tal jaar geleden naar Poperinge verhuisden, kwam ik automatisch bij Body Fit terecht dankzij de goede commentaren die ik uit diverse bronnen kreeg.

Waarom is training, en trainen in Body Fit, leuk voor jou?

Trainen in Body Fit is voor mij in de eerste plaats leuk door de diverse mogelijkheden van fitness en groepslessen. En even belangrijk omwille van het contact met de andere sporters: sociaal contact kan het sporten leuker maken.

Waarvoor train je nu?

Ik train vooral om in goede conditie te blijven. Regelmatig sporten is belangrijk voor lichaam en geest.

Wat motiveert jou vooral?

Wat mij vooral motiveert is het energieke gevoel na het sporten alsof je alle stress uit je lichaam hebt getraind. Het gevoel van: "We kunnen er weer tegen!" .

Welke activiteiten krijgen jouw zweetdruppels?

De groepsles striding is voor mij een behoorlijk pittige activiteit. Maar we ploeteren ons er door. Met af en toe wat humor tijdens de les, bereiken we toch onze 2 of 3 bergtoppen!

Geef jouw lijfspreuk of slagzin die jou het best typeert?

Ik heb niet echt een lijfspreuk of slagzin die mij typeert, ik doe gewoon mijn ding en ik ga ervoor !

54 weergaven0 opmerkingen
bottom of page