top of page

Danser in de kijker: Emma Steelandt

Maandelijks nomineren de dansdocenten van Body Fit een ‘danser in de kijker’. Dit is een danser die bij ons in het oog springt. Een leuk verhaal. Een leerling die zich inzet tijdens de les, vriendelijk is voor de klasgenoten, uitdagingen aangaat en dit telkens met een positieve houding.

 

IN THE SPOTLIGHT Juf Joyka nomineerde deze maand Emma. Emma komt uit Elverdinge en volgt iedere woensdag enthousiast de les disco.


"Emma geeft elke woensdag het beste van zichzelf in de discolessen"

Ze is 13 jaar en danst daarvan al 8 jaar. Ze beoefende al verschillende dansstijlen, gaande van jazz tot disco. Nu geeft ze elke woensdag het beste van zichzelf in de discolessen. Het leukste aan dansen vindt ze dat ze even alles kan loslaten en zich helemaal kan "smijten" in het dansen.


 

Wanneer ben je gestart met dansen? Ik ben gestart met dansen vanaf 3de kleuter.

Welke dansles(sen) volg je? Dit jaar volg ik disco. Vroeger heb ik ook nog jazz gevolgd. Ik vond jazz ook heel leuk maar het tijdsstip van de les lukt jammer genoeg niet meer.


Welke dansles vind je het leukste?

Disco vindt ik het leukst.


Wat vind je zo leuk aan dansen als sport of hobby? Het leukste aan dansen is dat ik even alles kan loslaten en kan ik mezelf helemaal "smijten"


"Je kan je helemaal uitleven en je hoofd leegmaken tijdens de dansles."

Wat heeft dansen je geleerd?

Dat je moet blijven doorgaan en niet opgeven. Dansen en bewegen is heel belangrijk.


Hieronder vind je een fragment van de les 'disco' met juf Joyka.Wat is je leukste (of grappigste) herinnering aan de dansles of aan Body Fit? De dansshows zijn heel leuk om mee te maken en zullen me altijd bijblijven. Zoveel voorbereidingen en repetities die resulteren in een schitterende show waar we deel mogen van uitmaken en onze dansprestaties kunnen laten zien aan het publiek.

Elke zomervakantie volg ik samen met mijn zussen een Body fit - danskamp. Het is telkens een toffe week en aan het einde van de week dansen we in een voorstelling aan de ouders.


Dank je Emma voor dit interview.

Body Fit wenst je nog veel dansplezier!

Hieronder zie je Emma nog stralen in een videoclip van één van de danskampen. De choreo is van juf Justine.

338 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page