top of page

Danser in de kijker: Juliette

Maandelijks nomineren de dansdocenten van Body Fit een ‘danser in de kijker’. Dit is een danser die bij ons in het oog springt. Een leuk verhaal. Een leerling die zich inzet tijdens de les, vriendelijk is voor de klasgenoten, uitdagingen aangaat en dit telkens met een positieve houding.

 

IN THE SPOTLIGHT Juf Ilse nomineerde deze maand Juliette. Juliette komt uit Reningelst en komt 2 maal per week recreatief dansen. Als we vragen aan juf Ilse waarom Juliette genomineerd is verteld ze het volgende:


"Juliette volgt al jaren les bij mij. Ze kan al heel wat passen. 2 weken geleden motiveerde ik haar om als danser "groter" te dansen en met meer intensiteit.


"Juliette neemt deze feedback mee en zet zich super in in de les om haar bewegingen verder te verfijnen. "

Als docent is de zo fijn om te zien wanneer leerlingen verder openbloeien na feedback.


"Juliette is in de les een 'crème van een kind' in de les."

Lief voor haar medeleerlingen, lief voor de juf." 2 redenen om haar te nomineren als 'dansers in de kijker'

 

Wanneer ben je gestart met dansen? Al van het tweede kleuter kom ik naar de les kleuterdans bij juf Sara. Nu zit ik in het zesde leerjaar en dans nog altijd.

Welke dansles(sen) volg je? Ik heb 4 jaar ballet gevolgd en drie jaar jazz. Dan heb ik de keuze gemaakt om te stoppen met ballet en over te gaan naar modern in combinatie met jazz. Modern is heel mijn stijl omdat ik graag beweeg op deze soort rustigere muziek.


Welke dansles vind je het leukste?

Kiezen is moeilijk. Als ik echt moet kiezen, dan kies ik voor modern.


Wat vind je zo leuk aan dansen als sport of hobby? Na het stilzitten in de klas ben ik blij dat ik mijn te vele energie kwijt kan in het dansen.


Ik kijk iedere keer uit naar de les en ben benieuwd naar het nieuw stukje in de dans.

Samen met vriendinnen van op school kom ik naar de dansles, maar ik heb er ook al heel veel nieuwe vriendinnen gemaakt vanuit Poperinge.

Wat is je leukste (of grappigste) herinnering aan de dansles of aan Body Fit? Leukste herinnering vond ik het kerstoptreden van ballet op de markt enkele jaren geleden.


Dank je Juliette en mama Sandy voor dit interview.

Body Fit wenst je nog veel dansplezier!

129 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

ความคิดเห็น


bottom of page