top of page

Danser in de kijker: Livina Vermes

Maandelijks nomineren de dansdocenten van Body Fit een ‘danser in de kijker’. Dit is een danser die bij ons in het oog springt. Een leuk verhaal. Een leerling die zich inzet tijdens de les, vriendelijk is voor de klasgenoten, uitdagingen aangaat en dit telkens met een positieve houding.

 

IN THE SPOTLIGHT Juf Anouk nomineerde deze maand Livina. Iedere zaterdagvoormiddag vind je Livina terug bij modern jeugd, maar ook op vrijdagavond zie je schitteren in urban.


Livina werd gekozen door juf Anouk vanwege haar  positieve houding en haar voortdurende motivatie tijdens de lessen. Altijd is ze vriendelijk en gemotiveerd. Haar bereidheid om mee te werken en nieuwe dingen te leren is echt heel fijn om te zien. Of het nu gaat om het aanleren van nieuwe choreografieën of het perfectioneren van technieken, ze zet altijd haar beste beentje voor en doet alles met een glimlach. Doe zeker zo verder!

 

Hoe ben je begonnen met dansen en wat heeft je geïnspireerd om danser te worden? Ik zag vaak filmpjes passeren op YouTube, TikTok en Instagram. Graag wou ik dit ook kunnen. In Body Fit kreeg ik deze kansen.

Welke dansstijlen beoefen je en heb je een favoriete stijl? Ik volg modern en hiphop. Ik kan niet echt een stijl kiezen. In modern kan ik mijn gevoel leggen en mijn techniek bijschaven, terwijl er bij hiphop meer ritme en snelheid inzit. 


Wat maakt Body Fit speciaal voor jou?

Ik dans er nog niet zo lang, maar ik heb er al veel vrienden. Het is leuk om hen elke week terug te zien.  In deze dansschool leer je ook altijd nieuwe dingen.  Je bouwt verder op wat je al kan. Je krijgt de kans om eens iets solo te doen en dat vind ik leuk.      


Wat is voor jou het meest memorabele optreden of dansproject tot nu toe? De dansshow twee jaar geleden vond ik super spannend.  Dat was ook meteen mijn eerste optreden.  Nu verlang ik naar de volgende dansshow in mei en ben ik superblij dat ik meer dansjes mag doen. 


Welke uitdagingen kom je tegen als danser en hoe ga je ermee om?

Bij een eerste auditie voor Pro Danza werd ik niet gekozen.  Ik kreeg wel een superlief bericht van de juf.  Nu ben ik gemotiveerd om nog een tweede keer auditie te doen.  Ik oefen veel in de les en thuis en hoop zo aan wedstrijden te mogen meedoen.   


Wat vind je leuk aan dansen als sport of hobby? Wat heeft dansen je geleerd in je leven? Als stil meisje kan ik mij in dansen echt tonen.  Ik ben er minder verlegen dan op de schoolbanken.  Tijdens het dansen mag je echt eens losgaan


Wat is je belangrijkste advies dat je zou geven aan andere dansers?

Groot dansen, doe verschillende stijlen dan leer je verschillende technieken.  De juffen geven vaak tips die heel nuttig zijn.


Wat is je leukste of grappigste herinnering aan de dansles of aan Body Fit?

Tijdens de hoppestoet kreeg ik een lift.  Ik vond het leuk om deze uit te voeren voor zoveel mensen.  We hadden ook coole outfits.   Dank je Livina voor dit leuke interview.

Body Fit wenst je nog veel dansplezier!Hieronder zie je Livina schitteren in een moderne choreo.48 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page