top of page

Dansshow Notre Monde

250 dansers toveren zaal Maeke-Blyde omOp 30 april en 1 mei brengt de dansafdeling van Body Fit de dansshow ‘Notre Monde’. Tijdens deze show brengen 250 dansers je een mix van dans: gaande van klassiek ballet, jazz over modern tot urban.


De Maeke-Blyde wordt omgetoverd tot een theater. Het publiek geniet van een totaalspektakel van dans, licht, beeld en geluid.


De artistieke leiding is in handen van Ilse Devos, de drijvende kracht achter de dansafdeling. Ze wordt bijgestaan door 8 choreografen. Een mix van lokaal talent en 2 professionele gastchoreografen. Dankzij de show krijgt het lokaal talent een platform om hun werkt te tonen aan het brede publiek. En dankzij de 2 professionele choreografen worden onze talentvolle dansers ondergedompeld in een dansbad. De Westoutenaar, Leo Behaegel schreef de bindingsteksten voor de show.


Tijdens de show zal je de dansers van Pro Danza, de wedstrijdteams gegroeid uit de schoot van onze dansafdeling, aan het werk zien. Paasmaandag vielen verschillende teams in de prijzen tijdens het Vlaams Kampioenschap van Danssportvlaanderen. “Met trots mogen we meedelen dat je enkele Vlaams Kampioenen zult zien dansen tijdens de show". zegt Ilse, die de regie op zich neemt:

“Na 2 absurde jaren, doet het zo een deugd om terug met heel de dansschool iets te kunnen brengen. Jong en oud, recreatieve dansers en competitiedansers samen op het podium brengen geeft enorm veel voldoening. De show brengt je lokaal talent in een mooie setting. Dit brengt een enorm dynamiek met zich mee. Een dynamiek van, door en voor Poperingenaars.”

Praktische info voorstellingen

Tickets & Info

VVK 16,50 / ADD € 18,50

Body Fit Nieuwstraat 11-17

8970 Poperinge

057/ 33 57 43

info@bodyfit.be


Voorstellingen

Zaterdag 30/04/22 om 14u30 Zaterdag 30/04/22 om 19u00 Zondag 1/05/22 om 14u30


Waar

Maeke-Blyde te Poperinge

164 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page