top of page

Livestream@home door ElsEen getuigenis van Els over livestream@home. Ontdek meer over trainen met huisdieren, het gemak van zoom en luid meeroepen met de coach.


Het liefst kom ik direct na het werk naar de fitness. In de zomer nam ik aansluitend al eens een groepsles mee. Op dit moment starten de groepslessen veel later en daarom past dat niet meer voor mij.Aangezien ik op een kwartier van de fitness woon, is het een beetje zot om later op de avond nóg eens terug te komen.. Maar toen ontdekte ik de livestream mogelijkheden.

Aanvankelijk stond ik er een beetje weigerachtig tegenover. Ik ben niet zo technisch aangelegd, maar dat is helemaal niet nodig.


Om mee te kunnen doen, dien je vooraf enkel het zoom programma te installeren.

Een uurtje voor de les krijg je een email. Daarin staat wat je nodig hebt voor de les. Dit kan bvb. een gewicht zijn (in de vorm van een waterfles), een keukenhanddoek om met je been over de grond te kunnen glijden of een rekker om rond je benen te doen. Heb je deze attributen niet, geen enkel probleem. Dan is de les alleen wat minder lastig.


Voor wie huisdieren heeft, deze nuttige tip : stop de attributen weg onder een handdoek. Dan hoef je tijdens de les je gewichtjes niet meer te zoeken…

In de mail vind je ook een link. Als je daarop klikt, kan je selecteren of je je video wil delen en daarna dat je de audio wil horen.


Wie het beeld opzet, wordt extra in de gaten gehouden door de coach en kan ook extra tips verwachten.

Ikzelf sluit ook nog de PC aan op de TV voor een groter beeld. En dan is het nog enkel wachten tot de groepsles begint…


Het beeld en het geluid van de les vind ik goed.


 
Tijdens de les sta jezelf op mute en ik betrap me er al eens op dat ik thuis luider mee roep met de coach dan dat ik zou durven doen in de les.

 

“Komaan”, “Go go go”, luidop mee aftellen of “aah” als je je spieren begint te voelen…


Ik zou iedereen willen aanraden om zeker eens een paar live-stream lessen uit te proberen.
39 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page