top of page

Sporters in de kijker: Christophe Parmentier en Klaas D'hondt

Af en toe nomineren we een 'sporter in de kijker'. Dit is een sporter die bij ons in het oog springt. Een leuk verhaal. Een sporter die geniet van fitness en/of groepslessen.

 

IN THE SPOTLIGHT

Christophe Parmentier en Klaas D'hondt zijn genomineerd als 'sporters in de kijker'.


2 vaste waarden die we regelmatig in de cyclinglessen zien. Op de laatste rij behouden ze het overzicht (we zijn stiekem aan het wachten tot we ze vooraan op de eerste rij zien zitten 😊)


Sinds eind 2017 is Christophe lid bij Body Fit en volgt hij er vaak de cyclinglessen. Ook kan je hem af en toe terugvinden in de fitness. Ook Klaas is al steevast sporter in Body Fit sinds begin 2017.

 

Hoe ben je in Body Fit beland?

Christophe is in 2017 zijn geliefde gevolgd en zo verhuisde hij van Wevelgem naar Poperinge. Hij was op zoek naar een locatie om spinningslessen te volgen en is zo in Body Fit terecht gekomen.

Klaas is begonnen in de Body Fit, samen met zijn schoonbroers. Ze wilden graag wat aan hun conditie doen.


Wat was de aanleiding voor jouw Body Fit-sportcarrière?

Voor Klaas was de aanleiding om fitter te worden en wat meer te kunnen bewegen. Ook voor Christophe was het om in het najaar en in de winterperiode tijdens de week te kunnen sporten en fit te blijven.


Waarom is training, en trainen in Body Fit, leuk voor jou?

Training zorgt ervoor dat Christophe gezond en fit blijft en helpt hem om te ontspannen na de werkdag. Het is leuk want Body Fit is de plaats waar hij nieuwe (fiets)vrienden heeft leren kennen en dit was dan ook de start van een mooi nieuw (fiets)avontuur. Met enkele van deze vrienden komen zij samen naar de spinningles. Klaas sluit zich hierbij zeker aan. Hij vindt het fijn dat er een ruim aanbod aanwezig is en dat je samen kunt sporten met je vrienden.


Waarvoor train je nu?

Christophe heeft geen specifieke doelen. Hij sport het hele jaar door, gewoon algemeen om fit en gezond te blijven.

Voor Klaas is dit vooral om dan terug met een goede conditie de baan op te kunnen gaan in het voorjaar.


Wat motiveert jullie vooral?

Het motiveert Christophe en Klaas om samen te kunnen sporten met je vrienden, maar ook het grote aanbod, de groepslessen.


Welke activiteiten krijgen jouw zweetdruppels?

Voornamelijk de spinning zorgt voor zweetdruppels bij zowel Klaas als Christophe, maar af en toe traint Christophe ook in de fitnesszaal.


Geef jouw lijfspreuk of slagzin die jou het best typeert?

Christophe: “Als het kriebelt moet je sporten!”

Klaas: "Op een dag komt alles goed!"


Beschrijf Body Fit in 1 zin!

“Allround fitness waar alles kan en niets moet!”


234 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page