top of page

Sporter in de kijker: Els Vandenberghe

Af en toe nomineren we een 'sporter in de kijker'. Dit is een sporter die bij ons in het oog springt. Een leuk verhaal. Een sporter die geniet van fitness en/of groepslessen.

 

IN THE SPOTLIGHT

Els Vandenberghe is genomineerd als 'sporter in de kijker'. Els komt ondertussen al bijna 19 jaar naar Body Fit en volgt er vooral graag de groepslessen.

Ze volgt er steevast de BBB en sinds dit jaar ook de (step) aerobics.
 

Hoe ben je in Body Fit beland?

19 jaar geleden, na mijn 2e zwangerschap ben ik begonnen in de fitness, groepslessen. Het is heel gemakkelijk dat Body Fit zo dicht van huis is.


Wat was de aanleiding voor jouw Body Fit-sportcarrière?

Na mijn 2e zwangerschap wou ik graag wat kilo’s verliezen en een steviger figuur krijgen, daardoor ben ik beginnen sporten bij Body Fit.


Waarom is training, en trainen in Body Fit, leuk voor jou?

In Body Fit ben je nooit alleen, het sociale gebeuren dus. De groepslessen vind ik het leukste, vooral de BBB. Er is veel afwisseling in zulke lessen.


Waarvoor train je nu?

Mijn conditie op peil houden en enkele kilo’s verliezen is leuk meegenomen. Ik wil niet helemaal stilvallen, rust roest zeggen ze.


Wat motiveert jou vooral?

De grote diversiteit aan groepslessen is leuk en tussenin eens een fitnessbeurt. Er is veel afwisseling, zo houdt je het ook langer vol. Het systeem van reserveren is gemakkelijk en goed. Als de goesting eens wat minder is en je hebt gereserveerd, dan ga je toch en achteraf ben je dan ook super content dat je bent geweest. Ook nu mijn dochter Anouk er full time werkt, is ook dit zeker een motivatie.


Welke activiteiten krijgen jouw zweetdruppels?

Bootcamp booty and abs is meestal wel een zweetuurtje (en een rood hoofd 😉).


Geef jouw lijfspreuk of slagzin die jou het best typeert?

Sporten is gezond, maar het hoeft geen marathon te zijn. Naarmate ik ouder word, ondervind ik dat het allemaal zo zwaar niet meer hoeft te zijn.


Beschrijf Body Fit in 1 zin!

Een all round fitness, er is voor elk wat wils!

154 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page