top of page

Sporters in de kijker: Lieze en Charlotte Decae


Hoe ben je in Body Fit beland?

Charlotte was jaren terug al begonnen samen met haar mama, maar was dan gestopt. Daarna is ze opnieuw begonnen met een collega en is ze blijven volhouden. Zo is Lieze ook nieuwsgierig geworden wat het allemaal precies inhield en is ze ook beginnen sporten in Body Fit. Wat was de aanleiding voor jouw Body Fit-sportcarrière?

Voor Charlotte is het fysisch welzijn belangrijk. De sportclub waar Lieze sportte, sloot tijdens de coronatijden, ze wou op zoek naar een nieuwe uitdaging. Zo is ze hier terechtgekomen.

Waarom is training, en trainen in Body Fit, leuk voor jou?

De familiale sfeer die er heerst is leuk en ieder heeft respect voor elkaar. Ook is er een ruim aanbod aan toestellen waardoor je altijd iets kan doen.


Waarvoor train je nu?

Charlotte traint om niet meer bij te komen en om fysiek beter te worden. Ook traint ze om kracht op te bouwen voor haar beroep. Lieze traint als hobby, maar ook om wat conditie te krijgen. Ook voor haar job zijn de spieroefeningen helemaal niet onbelangrijk.


Wat motiveert jou vooral?

Het motiveert Lieze vooral om anderen bezig te zien sporten, het geeft haar kracht om verder te doen. Voor Charlotte motiveren de toffe medesporters haar, waar je met sommigen ook een band opbouwt. Ook de voldoening en energie die je achter het sporten hebt, is een grote motivator.

Welke activiteiten krijgen jouw zweetdruppels?

Voor Lieze geven alle activiteiten haar zweetdruppels. Je vind haar vooral terug in de fitness. De groepslessen spreken Lieze wel aan, maar omwille van haar uurrooster op het werk is het moeilijk te combineren. Charlotte krijgt vooral zweetdruppels van de cardio oefeningen.


Geef jouw lijfspreuk of slagzin die jou het best typeert?

Lieze: Blijven volhouden is belangrijker dan de grote resultaten.
Charlotte: een sport is pas een sport als je erbij zweet.

Beschrijf Body Fit in 1 zin!

"Een plek waar je energie kwijt kan, maar ook energie krijgt."
"Body Fit is zweten en afzien, maar vooral fun!"

201 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page