top of page

Danser in de kijker: Sanne Baes

Maandelijks nomineren de dansdocenten van Body Fit een ‘danser in de kijker’. Dit is een danser die bij ons in het oog springt. Een leuk verhaal. Een leerling die zich inzet tijdens de les, vriendelijk is voor de klasgenoten, uitdagingen aangaat en dit telkens met een positieve houding.

 

IN THE SPOTLIGHT Juf Anouk nomineerde deze maand Sanne. Sanne volgt iedere maandag vol enthousiasme en plezier de les modern kids.


Sanne is 9 jaar en geeft iedere maandag het beste van zichzelf met de meest sierlijke bewegingen tijdens de moderne les. Het is een hele lieve meid en iedere week tovert ze een lach op je gezicht.


 

Hoe ben je begonnen met dansen en wat heeft je geïnspireerd om danser te worden? Ik wou eens een dansles proberen omdat mijn papa en mama zagen dat ik thuis heel veel aan het dansen ging. Dus ben ik gestart met de les Fun (kids dance) in het 1e  leerjaar. Echter was corona in het land en miste ik wat uitdaging. Toen ben ik even gestopt met dansen. Maar de danskriebel bleef, vorig jaar in september 2022 probeerde ik de les modern en ik vind deze super leuk!

Welke dansstijlen beoefen je en heb je een favoriete stijl? Ik dans modern. Ik vind dit een heel leuke stijl omdat je veel meer sierlijke bewegingen maakt, je ook echt mag uitstrekken en er zijn veel grondoefeningen.


Wat maakt Body Fit speciaal voor jou?

Als het moeilijker is of je weet niet zo goed hoe je eraan moet beginnen, dan word je goed begeleid. De lesgeefsters zijn ook altijd super lief en vriendelijk.


Wat is voor jou het meest memorabele optreden of dansproject tot nu toe? Ik heb meegedaan met de groep vlindertjes in de Hoppestoet dit jaar. Dit was de eerste keer voor een heel groot publiek. Ik was ook zenuwachtig.Welke uitdagingen kom je tegen als danser en hoe ga je ermee om?

Het juiste tempo aanleren is wel nog een uitdaging. Maar ik blijf oefenen tot het lukt!


Wat vind je leuk aan dansen als sport of hobby? Dans geeft mij een vrij gevoel en maakt mij rustig en ontspannen.


Wat heeft dansen je geleerd in je leven?

Blijven oefenen en blijven volhouden!


Wat is je belangrijkste advies dat je zou geven aan andere dansers?

Indien het niet altijd lukt, blijf zeker proberen!


Wat is je leukste of grappigste herinnering aan de dansles of aan Body Fit?

Toen de groep van de hoppestoet buiten ging oefenen, dat vond ik heel leuk.Dank je Sanne voor dit leuke interview.

Body Fit wenst je nog veel dansplezier!

Hieronder zie je Sanne schitteren tijdens de moderne les op maandagavond!

71 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page