JUF KLEUTERDANS
woensdagmiddag

Wij zoeken een gemotiveerde dansjuf kleuterdans voor lessen op woensdagmiddag. Interesse? Mail: ilse@bodyfit.be

 

Onze resterende vactures zijn momenteel ingevuld.

Voor onze dansstage / dansworkshops werken we met gastdocenten. Heb je interesse wees vrij om je CV door te sturen.

 

Geef je groepslessen / fitnesslessen / yoga? Wees vrij om je CV door te sturen.  

PAULIEN

VTS initiator dans
Ballet kids - Jazz

Paulien  is een studente pedagogie met een passie voor dans. Ze danst als danseres in het showteam ‘Pro Danza’. Ze behaalde het diploma initator dans aan de Vlaamse Trainersschool.

SIEL

VTIS initiator dans
Street - Clipdance

Op achtjarige leeftijd begon Siel met dansen. Haar eerste danspasjes zette ze in de stijl disco-freestyle, maar later heeft zij zich verdiept in Hip Hop. Ze behaalde het diploma actuele dans aan de Vlaamse Trainersschool en volgde ze de jurycursus van Dansliga.

FEBE

Street - Clipdance

Met veel enthousiasme verzorgt Febe de lessen clipdance. Haar stijl zit boordevol coole moves en eigentijdse bewegingen. 

LISA

Dansjuf kleuterdans

Lisa danst al van jongsaf. Ze volgde verschillende danslessen. Ze is enthousiast lid van het showteam Pro Danza. Ze heeft een passie voor dans en houdt kleuters. Daarom volgde ze ook een animatoropleiding voor de jeugdbeweging. Ze volgde een interne opleiding in Body fit en deed ervaring op tijdens de danskampen.

BIRGIT

Master lichamelijke opvoeding
Rope Skipping

Deze lic Lichamelijke Opvoeding is op alle vlakken actief in Body Fit: spinning, striding, rope skipping, body power,... Tijdens haar lessen haalt Birgit het beste uit jou! Je bent zeker van een efficiënte training op je eigen niveau, zonder overdaad. Tijdens haar studies koos ze als verdieping fitness en rope skipping en is ze initiator dans. In 2012 behaalde ze haar diploma 'Functional trainer'

DIPLOMA'S EN SPECIALISATIES
2012 Functional Trainer
2009 Striding instructor
2006 Lic Lichamelijke Opvoeding
2006 AALO Spinning docent

ZACHTJE

Assistent kleuterdans

ZAchtje is de kindervriend van onze kleuters. Hij assisteert juf Sara in haar lessen. Een traantje bij het afscheid nemen? Verrassingen voor onze dansertjes? Het verschil tussen links en rechts? Zachtje weet raad. :-)

ANOUK

Dansjuf kinderdans

Sinds kind heeft Anouk een passie voor dans. Ze volgt ballet en zit in het showteam pro danza. Ze volgde een interne opleiding en deed ervaring op tijdens de danskampen. Ze volgde een animatorcursus.

© Body Fit bv 
Nieuwstraat 11-17
8970 Poperinge  


+32 (0) 57 33 57 43

 

info@bodyfit.be 
BE 0880.414.461


Privacy verklaring
Algemene voorwaarden beweging

Algemene voorwaarden dans