Body Fit doet beroep op professionele dansdocenten, VTS gediplomeerde lesgevers en dansanimatoren om kwaliteitsvolle lessen te kunnen aanbieden op een recreatief en competitief niveau. Hieronder maak je kennis met ons topteam.
 

 

Deze kinesitherapeute is de drijvende kracht achter de dansafdeling in Body Fit. Stages, verblijven en intensieve workshops in binnen- en buitenland gegeven door internationaal erkende lesgevers hebben haar gevormd tot de lerares die ze nu is.
Met haar wedstrijdteam Pro Danza behaalt ze jaarlijks mooie prijzen, waaronder Belgisch Kampioen. Naast het lesgeven, houdt ze een oogje in het zeil over de pedagogische aanpak en de communicatie met de ouders in deze bruisende dansschool.

 • Kinesist

 • Postgraduaat docent dans

 • Stages en workshops in binnen- en buitenland

Artistieke en pedagogische leiding | Ballet | Jazz | Pro Danza

ILSE DEVOS

Paulien  afgestudeerd als pedagoge. En heeft een passie voor dans. Ze danst als danseres in het showteam ‘Pro Danza’. Ze behaalde het diploma initator dans en instructeur B aan de Vlaamse Trainerschool. 

 • Master pedagogie

 • Instructeur B - Vlaamse Trainerschool

Master Pedagogie | Instructor B - dans (VTS)

PAULIEN LOBEAU

Keanu Sinnaeve is een gediplomeerd moderne/hedendaagse danser, afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg, Nederland. Hij specialiseerde zich in moderne dans, meer bepaald in floorwork.
Hij werd opgeleid tot een professionele, theatrale danser die zijn weg kon vinden met choreografie. Om zich verder te specialiseren volgde Keanu verschillende stages en workshops in het buitenland waaronder Deltebre Dansa in Spanje, Gaga Intensive in Israël, Alleyne Dance Intensive in Engeland en meer. 
In 2019 begon Keanu met zijn eigen dansgezelschap BASTA. Het gezelschap won in hun eerste jaar van hun bestaan al de eerste prijs op Kamata Jazz.

 •  Uitvoerend danser - Fontys Hogeschool

Dansdocent | Dansers | Choreograaf

KEANU SINNAEVE

Babette startte met dansen vanaf haar 4 jaar. Ze volgde ballet, jazz, streetdance,....

Als danser danst ze bij het showteam pro danza. Met haar team werd ze meermaals kampioen.

Ze volgt de opleiding instructeur jazz.

 • Initiator jazz

Initiator jazzdans (VTS)

BABETTE VANSTECHELMAN

Céline is gepassioneerd door dans en startte met dansen vanaf haar 4 jaar. Ze is thuis in verschillende stijlen: jazz, modern, disco, clipdance, latin en heeft een basis ballet. Ze  nam deel aan heel veel internationale en nationale en met succes. In Clipdance, modern, jazz en disco werd zij meermaals Belgisch Kampioen. Ze volgt haar opleiding tot dansdocent ‘initiator recreatief dansen’.

 • Initiator recreatief dansen

Initiator recreatief dansen

CELINE SPILLEBEEN

Leerkracht klassiek ballet/master in de pedagogische wetenschappen en leraar in de pedagogiek

Als 5-jarig meisje werd Emilien-Maria betoverd door het klassiek ballet bij het zien van de Schone Slaapster door het Koninklijk Ballet van Vlaanderen. Al snel ging ze op balletles en volgde het volledige traject klassiek ballet aan het conservatorium in Kortrijk. Daarnaast volgde ze ook de opleiding hedendaagse dans, pointes en veel dansstages. Ook tijdens haar opleiding pedagogische wetenschappen bleef ze intensief dansen en werkte ze mee aan heel wat artistieke projecten. Haar eindwerk maakte ze samen met dansers van het Koninklijk Ballet van Vlaanderen en van Les Ballet C de la B. Sinds 2013 werkt ze als leerkracht klassiek ballet in het deeltijds kunstonderwijs (conservatorium Brugge, stedelijke academie voor podiumkunsten Roeselare, conservatorium Kortrijk).

 • Master Pedagogische wetenschappen

 • Leraar in de Pedagogiek

 • Hogere graad klassieke dans en hedendaagse dans

Master Pedagogische wetenschappen | 

EMILIEN-MARIA

Joyce Dumortier, mama van een dochtertje, studeerde in 2013 af als ergotherapeut. Tijdens haar stages ontdekte ze de liefde voor het werken met kinderen. 

Joyce werkt als ondersteuner in het gewoon onderwijs. Ze begeleidt er kinderen met autisme, AD(H)D en kinderen met een ernstige beperking die het moeilijk hebben in het gewoon onderwijs.

Sinds 2018 werkt ze als zelfstandige ergotherapeute in bijberoep en begeleidt voornamelijk kinderen die moeilijkheden ondervinden in het dagelijks leven. Daarnaast vindt ze beweging bij kinderen heel belangrijk. Ze ging op zoek naar uitdagende activiteiten voor kinderen. Hierbij kwam ze in contact met de wobbel. Het is een prachtig object dat kinderen maar ook volwassenen uitnodigt om te bewegen.

In Body Fit verzorgt Joyce de lessen kleuterdans op woensdag en de lessen Wobbelgym.

Ergotherapeut | Wobbelgym instructor

JOYCE

Désirée had al van vroegs af aan een grote interesse voor dans. Ze besloot na het afronden van haar middelbare school te vertrekken naar de Fontys Dansacademie in Tilburg (Ned.). Daar kreeg ze lessen Klassiek Ballet, Pointes, Jazz, Hip Hop, Tap, Dansexpressie, Europees Moderne Dans, Limon, Cunningham… Ze studeerde  succesvol af als dansdocent in 2010. Ook met pro danza behaalde ze heel wat mooie titels.

 • Bachelor Docent Dans

Bacholor Docent Dans | Klassiek Ballet | Modern | Pro Danza

DESIREE DE BAENE

Sinds kind heeft Anouk een passie voor dans. Ze volgt ballet en zit in het showteam pro danza. Ze volgde een interne opleiding en deed ervaring op tijdens de danskampen. Naast haar danspassie is ze actief als leidster in de jeugdbeweging en studeert ze voor juf lager onderwijs.

Dansanimator

ANOUK

Deze studente lager onderwijs danst al van jongsaf. Ze volgde verschillende danslessen. Ze dansste in Pro Danza. Ze heeft een passie voor dans en ze is graag bezig met kinderen. Daarom volgde ze ook een animatoropleiding voor de jeugdbeweging. Ze volgde een interne opleiding in Body fit en deed ervaring op tijdens de danskampen.
 

Dansanimator

LISA VANHASTE

Febe is al van jongsaf gebeten door de dansmicrobe. Ze volgde de opleiding initiator dans.

Lesgever dans

FEBE

Deze Mr. Proper is het mannelijk tegengewicht voor al het vrouwelijk geweld in het Body Fit -team. Dieter van DelMaire Clean zorgt ervoor dat alles 'spic and span' is in Body Fit.  

DelMaire Clean

DIETER

dans
team

© Body Fit bv 
Nieuwstraat 11-17
8970 Poperinge  


+32 (0) 57 33 57 43

 

info@bodyfit.be 
BE 0880.414.461


Privacy verklaring
Algemene voorwaarden beweging

Algemene voorwaarden dans